2023 KoSFoST International Symposium and Annual Meeting Sustainable Food Innovation: A Bridge to the Future for All

JUNE 28-30, 2023 ICC JEJU, Jeju, Korea

Scientific Writing Workshop

  • 일시: 2023년 6월 28일 (수) 10:00-12:00
  • 장소: 제주 ICC 401
  • 프로그램 안내
    프로그램 안내
    10:00-10:20 "FSB's editorial status and development strategy for sustainable growth"

    Hyun-Dong Paik (Konkuk University)

    • 건국대학교 축산식품생명공학과 교수 (2003-현재)
    • 한국식품과학회 영문지 편집위원장 (2019-현재)
    • 푸드테크 산업 발전협의회 민간위원장(2023.2-현재)
    • 건국대학교 산학협력단장 (2010-2012)
    10:20-11:10 "How to write and publish scientific papers"

    Sanguine Byun (Yonsei University)

    • 연세대학교 생명공학과 교수 (2020-현재)
    • 한국식품과학회 영문지 편집운영위원 (2022-현재)
    • 한국미생물생명공학회 영문지 편집운영위원 (2021-2022)
    • Editor, Streamline Editing Korea (2012-2014)
    11:10-12:00 "Public ethics: Identifying predatory journal through actual cases"

    Hyobin Lee (Korea Universities Council of Research Ethics)

    • 대학연구윤리협의회 집행이사
    • 한국연구재단 연구윤리지원센터 자문위원